IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Bilim, Teknoloji ve Sosyal Ağlar > Mobil Hatlar > Turkcell

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 22 Haziran 2022
Root Admin
 
Şehir istanbul
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2021
Mesajlar: 1.006
Aldığı Beğeni: 6
Verdiği Beğeni: 5
Arrow GNÇ Kaçmaz Max

25 yaş ve altına özel; her yöne 25GB, sosyal medyada geçerli 25GB internet ve daha fazlası için GNÇ Kaçmaz Max!

YILLIK ABONELİK
169 TL / AY

AYLIK ABONELİK
219 TL / AY
31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli.

Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter'da geçerli 2GB!

Paketteki faydalar

Bip'e özel sınırsız mesajlaşma!

Fizy’e özel 5 GB internet ile müzik ve videonun keyfini çıkarın.
Lifebox'a özel ek 5GB internet ile tüm fotoğraf ve videolarınızı internetinizi düşünmeden yedekleyin, telefonunuzda kolayca yer açın!
Dergilik’e özel 1 GB internet ile Türkiye’nin popüler yüzlerce dergi ve gazetesini keyifle okuyun.
TV+'a özel ek 5GB internet ile doya doya izleyin.

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli

Paketinizin özelliği gereği, yurt dışında geçerli ülkelerde, yurt içi tarifenizdeki her yöne dakikalarınızla bulunduğunuz ülke ve Türkiye'yi arayabilir, internet ve SMS'lerinizi otomatik olarak günlük ek ücret karşılığında kullanabilirsiniz.

Katılım Kriterleri

22.03.2022 tarihi itibari ile hat sahibi ya da kullanıcısı 25 yaş ve altındaki, kullanıcı olarak gelecek aboneler için 7 yaş ve üzeri ile 25 yaş ve altında olup son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel Turkcell faturalı ses hattı müşterileri GNÇ Kaçmaz Max Yıllık Abonelik Kampanyası'ndan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca faydalanacaklardır.
Yurt içi her yöne 1500 dk, yurt içi her yöne 250 SMS ve 25 GB yurt içi internet kullanımı, sesli ve görüntülü aramalar dışında WhatsApp ve BİP uygulamasında yaptıkları kullanımlarda geçerli sınırsız internet, Facebook/Twitter/Youtube ve Instagram uygulamalarının tümünde geçerli olan toplam 25 GB internet içeren "GNÇ Kaçmaz Max" paketi sunulacaktır.
Whatsapp geçerli sınırsız mesajlaşma sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.
Facebook/Twitter/Youtube ve Instagram uygulamalarında geçerli internet reklam yönüne kullanımı kapsamaz.
Paket kapsamında TV+'ta geçerli 5GB internet, Lifebox'ta 5GB internet ve Fizy'de geçerli 5GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet sunulmaktadır. Paketteki Dergilik, TV+, Lifebox ve Fizy’i uygulamaları için verilen internet hakkına servis hizmeti dahil değildir. Bu servislere ait verilen internet hakları servis satın alındıktan sonra kullanılabilir.
Son 90 gün içinde Turkcell faturalıya gelerek, GNÇ Kaçmaz Max Kampanyası'na katılan aboneler, GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası kapsamında haftalık 2 GB'tan faydalanma hakkı kazanacaktır. 2 GB İnternet hakkı, 6 ay boyunca her ay 1 kez alınabilir.
Bu kampanyaya geçiş yapan abonelerimiz yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır.
Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır.
Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Paket dahilinde verilen faydalar yurt içi kullanım için geçerli olacaktır. Paket dahilinde verilen ve kullanılmayan faydalar bir sonraki fatura dönemine devretmemektedir.
755'li numaralar, 444'lü numaralar, 1 ile başlayan ücretli 3 haneli numaralar paket kapsamındadır. Bu numaralar dışındaki 118'li numaralar, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanılan tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifede belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar. FCT cihazlarına takılan hatlar bu paketten yararlanamazlar. Paket dahilinde sunulan faydalar 3.şahıslara transfer edilemez. Bu tarife paketine geçiş yapan abonelerimiz yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır.
Online’a özel indirimli paket fiyatlamaları ile ilgili detaylar için linke tıklayabilirsiniz.
Yurt içi her yöne dakikalarınız ve SMS'leriniz KKTCELL yönüne de geçerlidir.



Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg MAX.jpg‎ (15,7 KB (Kilobyte), 2x kez indirilmiştir)
__________________
Biz kimseye ölmedik, kimse de bize bayılmasın.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:03.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah