IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27 Eylül 2021
Halfop
 
Şehir
Üyelik tarihi: 10 Nisan 2021
Mesajlar: 40
Aldığı Beğeni: 1
Verdiği Beğeni: 0
Standart Koku Makinesi

Koku makinesi içerisinde bulunan esanslar ortamın ferah ve daha hoş kokmasını sağlayan makinelerdir. Günümüzde evlerde, işyerlerinde ve AVM gibi toplu alanlar da sıkça kullanılmaktadır.
Koku makinesi genellikle dikdörtgen ve silindir şeklinde üretilmektedir. Günümüzde ev, işyeri, mağaza ve AVM gibi mekânlar da sıkça tercih ediliyor. Özellikle duvara asılabilir olmasından dolayı yer kaplamıyor. Koku makineleri ortama en etkili şekilde koku yaymaktadır. Aynı zamanda Endüstriyel koku makinesi modelleri 400 m2 alana kadar etkili bir şekilde koku yaymaktadır.
Ortam Kokulandırma
Ortamın daha fresh ve güzel kokmasını istiyorsanız koku makinesi satın alabilirsiniz. Makine’nin içerisine sevdiğiniz esansları yerleştirebilirsiniz. Ortam kokulandırma için en çok tercih edilen makine modelidir. Piyasa da uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Harekete karşı duyarlı, sistemli zamanında çalışan makine modelleridir. Üstün teknoloji ile hazırlanmış ortam kokulandırma makineleridir.
Koku Makinesi Fiyatları
Koku makinesi fiyatları modeline göre değişkenlik göstermektedir. Her bütçeye uygun koku makineleri bulunmaktadır. Güzel kokular insanlar üzerinde sakinleştirici, dinlendirici ve rahatlatıcı etkiler oluşturmaktadır. Aynı zamanda ortamın pis ve rutubetli havasını içine hapsederek ortamın daha fresh kokmasını sağlamaktadır.
Carpex Koku Makinesi
Ofis, oda ve ev için özel olarak üretilen Carpex koku makinesi piyasa’nın en iyi makinesi olarak bilinmektedir. Küçük ve büyük işletmeler için terch edilen bir koku markasıdır. Nano difüzyon teknolojisi ile üstün performans sergilemektedir. Aynı zamanda zaman ayarlı olmasından dolayı oldukça ilgi gören bir koku makinesidir.

akhijyen.com

Etiketler
hijyen

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:20.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah