IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 28 Ağustos 2021
Sop
 
Şehir
Üyelik tarihi: 25 Nisan 2020
Mesajlar: 192
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Bosch kombi fiyatları

Bosch kombiler, farklı kW aralığında olup kullanıcıların ısı ve sıcak su ihtiyacını gidermektedir. Bu noktada tasarruf endeksli üretilen ürünler, düşük enerji harcamayı sağlamaktadır. Ancak bunu başarırken en iyi düzeyde ısınmayı da sağlamaktadır. Çok sayıda kullanıcıya sahip Bosch markası, Türkiye'nin her şehrinde dört mevsim konfor garantisi sunmaktadır.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
ve modelleri, her ihtiyaca cevap oluşturabilecek kapasiteye sahip olup, bütçe dostudur. Bu noktada kesenize uygun bir alışveriş yapacağınızın garantisini kombikapida.com olarak verebiliriz.

Bosch Kombi Fiyatları Hakkında Bilgi
Kombi sahibi olmak ve kombinin getireceği fırsattan yaralanmak isteyenlerin kombi fiyatları hakkında bilmesi gereken bazı bilgiler vardır. Kombi fiyatları, markadan markaya değiştiği gibi modeller arasında da değişir. Fiyat değişimin sebepleri arasında:

Kombinin üretici firması,
Kombi modelinin sahip olduğu kW,
Kombinin fiziksel özellikleri,
Kalorifer ve su sıcaklığı için gereken enerji bulunur.
Bosch kombi fiyatları diğer firmalar ile kıyaslandığında ısı-sıcaklık açısından daha uygun şekilde yapılandırılmıştır. Böylece potansiyel kullanıcılara daha fazla imkân elde etme fırsatı sunmaktadır. Beklenen taleplerin tamamı Bosch kombi modeline göre değişkenlik oluşturmaktadır. Böylece kombiden beklenen hedefler, kurulumun yapılacağı alan göz önünde bulundurularak seçildiğinde mağduriyet yaşanmadan istenen sonuçlar elde edilebilmektedir.

Bosch Kombi Fiyatları Listesi
Kombi kararı vermeden önce bakılması gereken özellikler arasında; kombi montajı, kombi parçalarının kolay bulunup bulunmadığı ve fiyatıdır. Fiyatlar, fırsat değerlendirme aşamasında en çok bakılan unsurlar arasındadır. Bosch markasına ait birden fazla modelin satışını destekleyen firmamız, her bütçeye uygun imkânları sunmaktadır.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


1- Bosch Condens 2200i- w20
Condens kategorisi, Bosch kombi fiyatları altında en çok tercih edilenlerdendir. Yoğuşmalı kombi tercihinde bulunacakların Bosch tarafından üretilen bu kombileri kullandığı görülmektedir. Kullanırken az miktarda enerji kullanımı, faturaları da zorlamamakta bu da sahip olunacak fırsatlardan yalnızca birini oluşturacaktır. Montaj dışı fiyatını sitemizdeki Kombi menüsünden öğrenebilirsiniz.

2- Bosch Condens 2200i- W24
Yoğuşmalı kombi üretiminde Bosch tarafından ele alınan 2200i- w24 modeli, kullanım esnasında farklı enerji miktarı baz alınmaktadır. Bu durumda kombinin ihtiyacı olan enerji yüksek miktarda olması içinde kullanılan malzemelerin de değişimine sebep olmuştur. Malzeme konusundaki çeşitliliği kombi değerini farklılaştırır. Bahsedilen bu modelin güncel fiyatını Kombi menüsüne tıklayıp, öğrenebilirsiniz.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
Kombi

3- Condens 7000i-W 24kW
Kombi modelleri arasında Bosch'un fiyat skalası oldukça geniştir. Bahsedilen ilk iki kombi modeline göre 7000i-W kombinin yüksek fiyatlı olması durumu kanıtlayacaktır. Öncelikle kombi, ilk iki modele göre enerji ihtiyacını değiştirmektedir. Bunun yanı sıra, fiziksel görünümü ile fırsatlar da sunar. Kombinin alışılan klasik beyaz görüntüsünü aşan model, siyah rengi ile tercih edilebilmektedir. Bu sayede açık rengin yoğun olduğu alanlarda dekorasyon konusunda da yardımcı olacaktır. Alanın ahengine uyum sağlayabilecektir.

Bosch Condens 7000i-W kategorisinde 30 kW olarak üretilen modeller de mevcuttur. Kombi modeli yine dileyenlere beyaz ve siyah renk seçeneği sunar. Renklerin farklılaşması durumunda fiyat değişikliği oluşmamaktadır. Bu noktada daha geniş alanlarda yüksek düzeyde ısıtma için tercih edilen bu model, bahsedilen diğer kombilere göre üst düzeyde ısı ihtiyacını karşılar. Yüksek ısı miktarından ve renk seçeneklerinden dolayı fiyatının bir tık daha yüksek olduğunu belirtmek de fayda var.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
Fiyatları ve Kombi Montaj Fiyatları
Firmamız, Bosch kombi fiyatları konusunda iki seçeneği sunmaktadır. İlk seçenek dahilinde sitemiz aracılığı ile günün her saatinde kombi talebi oluşturabilirsiniz. İşlem görmeden alınan kombiler için fiyatlandırmalar site üzerinde bellidir. İkinci seçenekte bulunan durumda da kombi fiyatlarının yanı sıra montaj fiyatları bulunmaktadır. Her iki fiyatlandırma firmamız fırsatlarından yararlanmayı isteyenlere göre düzenlenmiştir.

Kombi montajı uzmanlık gerektiren bir alan olduğundan işin ehli olanlara başvurulması gerekir. Bu noktada firmamız bünyesinde çalışanlarımız, kombi alanında bilgili ve montaj konusunda eğitim almış kişilerdir. Firmamızdan alınan kombi modellerini kullanılacak alana kısa sürede kurarak kullanıma hazır hale getiriyoruz. Böylece montaj için farklı bir çalışan/firma arayışına girmeden tek bir firma aracılığı ile işlerinizi yerine getirebilirsiniz.

Bosch Kombi Montajı Sonrası Ödeme Fırsatı
Kombi montaj firmaları, Bosch kombi fiyatları ve montaj fiyatını çoğu zaman işlem öncesi temin etmektedir. Firma olarak müşteri memnuniyetini temel hedef olarak aldığımızdan dolayı doğru kombi montajını daha önde tutuyoruz. Önceliğimiz sizlerin taleplerini tam yerine getirerek profesyonel bir çalışma sağlamaktır. İstekleriniz yerine getirildikten sonra montaj ödemelerini yapabilirsiniz. Telefon numaramız ve site aracılığı ile 7/24 firmamıza ulaşabileceğinizi unutmayın.

Site Adresimiz:
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

Etiketler
bosch, bosch kombi, bosch kombi fiyatları, bosch kombi modelleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:23.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah