IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30 Haziran 2021
Sop
 
Şehir
Üyelik tarihi: 25 Nisan 2020
Mesajlar: 192
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Uzman Medyum Salih Bayraktar

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


Medyum; büyü, fal, rüya yorumları ile uğraşan ve cinlerle, ifritlerle iletişime geçip büyü ve fal bakımında bu varlıkları kullanan kişilere medyum denir.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
Rahmani ve Şeytani olarak ikiye ayrılırlar.

Rahmani Medyumlar; büyü yapmazlar, ancak tecrübeli ve ilmi iyiyse etkisiz hale getirebilir.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
; Büyü yaparlar ve her türlü büyüyü bozabilirler. Aşk büyüsü, bağlama büyüsü, geri getirme büyüsü, ölüm büyüsü, canbar büyüsü, papaz büyüsü, 41 dikiş büyüsü, sabun büyüsü, kiriş büyüsü, ak büyü, kara büyü, odkara büyüsü, kabala büyüsü, ermeni büyüsü, süryani büyüsü gibi çoğu büyüyü yapabilirler.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
Salih Bayraktar'da bir şeytani medyumdur.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


Medyum Salih Bayraktar
, 1978 Hatay doğumludur. Küçük yaşlarda medrese eğitimi aldıktan sonra Lübnan'da Eşrefiye bölgesinde bulunan ve Arap ülkelerinin tanınan büyücüsünden 6 yıl süren bir eğitim aldı ve bu ilmi öğrenmeye başladı. 6 yıldır bu ilimi icra eden medyum salih bayraktar yaşamını Hatay'da sürdürmeye devam etmektedir. Bağlama büyüsü, Kara büyü, Ölüm büyüsü, Aşk büyüsü, Canbar büyüsü, Kabala büyüsü, Ermeni Büyüsü, Odkara büyüsü, Adet Kanı büyüsü, Ayırma büyüsü, Soğutma büyüsü, Kaşık Büyüsü, Kiriş Büyüsü, 41 Dikiş Büyüsü gibi büyülere hakim bir uzman medyumdur.

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


Günümüzde güvenilir medyum bulmak gerçektende çok zordur. Çoğu vatandaşımız medyumlara derdini ve sıkıntısını çözmek için gitse de medyumluk mesleğine gölge düşüren bazı kendini bilmez kişiler tarafından vatandaşlarımız dolandırılıyor. Bu sebeptende dolayı güvenilir medyum ile arayışına giren vatandaşlarımıza en güvenilir medyum hizmetini sunuyoruz. Güvenilir medyum, her zaman insanları yönlendiren medyumdur. Siz bir medyumu aradığınızda direkt olarak büyü yaptırmak istiyorum derseniz ve görüştüğünüz medyum hoca size büyü yaptıracağınız kişinin üzerinde bakım yapmayı söylemeden direkt olarak fiyat verirse bilin ki o medyum güvenilir değildir. Tamamen sizi kandırıp umutlarınızla oynayıp paranızı almanın peşinde olan kendini bilmez birisidir. Ayrıca gerçek medyum sitedeki ismi ne ise para yatıracağınız banka hesabındaki ismi de odur. Eğer sitedeki ismi farklı banka hesap bilgisindeki ismi farklı ise ya da size sekreterimin hesabı, malzemecimin hesabı gibi gibi şeyler söylerse kesinlikle dikkate almayın. Güvenilir medyum her zaman öncesinde büyü yapılacak kişiye önce bakım yapar. Sonrasında hangi büyü yapılırsa daha verimli olur ve size büyü yapma konusunda yardımcı olur. Örneğin siz; bağlama büyüsü yaptırmak istiyorsunuz fakat güvenilir medyum Salih Bayraktar hocamızın bakımı sonrası size bağlama büyüsü %100 olumlu sonuç vermeyebilir ama aşık etme büyüsü %100 olumlu sonuç verecektir aşık etme büyüsü yapalım derse kabul ederseniz ritüeller gerçekleşir. Eğer siz yine de güvenilir medyum Salih Bayraktar hocanın yaptığı bakım çalışması sonrasında kişinin üzerinde olumsuz olacağını düşündüğü büyüyü yaptırmak isterseniz. Başarısız olacak bir işi asla Salih Bayraktar hocamız yapmaz ve bunu da size belirtir.

Etiketler: medyum,medyumlar,gerçek medyum,gerçek medyumlar,şeytani medyumlar,şeytani medyum,uzman medyum,uzman medyumlar,güvenilir medyum, güvenilir medyumlar

Etiketler
gerçek medyum, gerçek medyumlar, medyum, medyumlar, şeytani medyumlar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:11.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah