IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 07 Mart 2021
Root Admin
 
Şehir
Üyelik tarihi: 17 Kasım 2020
Mesajlar: 3.588
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Lisans Numarası Üzerinden Periyodik Aralıklarla

Spor haber bürosu B.V. şirketince işletilir, Curaçao hükümeti tarafından lisanslandırılmıştır ve CEG_IP/2020-0130 lisans numarası üzerinden periyodik Aralıklarla dek esinlenir. Chuchubiweg 17 adresine kayıtlı olan Spor 'de, haber ve ajans severlerin isteyebilecekleri anında her içerik bulunmaktadır. Spor haberleri,
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
canlı haber, ajans oyunları, slotlar, canlı ajans oyunlarını müşterilerine yayınlayan Spor, Kesinden, Micro Gaming, Evolution Gaming gibi kısmının en iyileri ile ortaklık gerçekleştirmektedir.

Spor, Curaçao oyun komisyonu yönünden lisanslandırılmıştır ve lisans bilgileri ana sayfanın anında alt evresinde yer alır. Curaçao, Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri olup başkenti Willemstad'dır ve çoğu haber sitesini yetkilendirir. Lisansın geçerlilik vakit 5 yıldır ve 5 yıl sonucunda lisansın yenilenmesi koşutlar.
Haber sitesi lisans alabilmek adına gerekle olan bütün belgeleri hazırlayıp Curaçao Hükümeti'ne müracaat yapmıştır. Yapılan müracaat ardından lisans komisyonu site içeriği ve maliyeti bakımından araştırma yapmış, araştırma ardından ise Spor lisans alma tesrisine sahip olmuştur. Lisans hakkı veren şirket derli toplu olarak siteyi dek, bu surum Spor ne denli güvenilir bulunduğunun kanıtıdır. Bu sebeple güvenilir haber sitesi Spor 'de, bütün içeriklerden gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

Site lisansını kusursuz bir şekilde ana sayfasında paylaşır. Lisans ile alakalı bütün suallere sitede yanıt verilmeye çalışılmıştır, ayrıca belirti edilen lisans numarası ile sitenin lisans hali sorgulaması da yapılabilir. Lisanslı ve sıksık dek esinlenen Spor 'in, güvenilirliği son derece fazladır. Bunu site ile alakalı sosyal medyada kullanıcılar yönünden uygulanan yorumlarda da görmek mümkündür, kullanıcıların yorumları güvenilirliği dek adına son derece mühimdir.
Haber ve ajans tutkunları nedeniyle en mühim güvenilirlik ölçütlerinden biri tabi ki finansal işlemlerdir. Para çekim işlemlerinin, sorunsuz, hızlılık ve basit bir şekilde uygulanabilmesi müşterilerinin Spor'e güvenini artıran etmenlerden olmuştur. Spor 'de, kampanyalardan, haber kuponlarından ya da ajans oyunlarından elde ettiğiniz kazancı kısa vakitte gerçekleştirmek ihtimaline sahipsiniz. Kullanıcıların yorumlarında da bunu doğrular ve onaylar niteliktedir.
Spor 'de, Ecopayz, Banka
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
havalesi olmak üzere çoğu kanalla haber hesaplarınızdan çekim yapma hakkına sahipsiniz. Çekim işlemlerinde bulunmak istiyorsanız ilk öncece sahip bulunduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle üye girişinde bulunun.
Üye girişinde bulunduktan sonra haber severler para çekme sayfasına erişim sağlamalı.
Para çekme kanallarından dilediğinizi tercih edip çekim formunu doldurun.
Gün bölgende en az 250 TL çekim yapılır. En fazla 25 bin TL çekim yapma hakkına sahipsiniz.

Haber severler 24 saat bölgende en fazla 3 kez çekim yapar.
Site ödeme işlemlerinde kullanıcılarına bir sorun yaşatmaz. Bütün üyeler yalnızca kendi hesabı üzerinden para çekebilir ve bir diğer hesabı üzerinden çekim yapılamaz. Böyle bir halta hesaplarınıza kapatma işlem uygulanabilir.

Website:
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:41.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah