IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 05 Mart 2021
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 05 Mart 2021
Mesajlar: 1
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Arrow Malta Dil Okulları

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
dünyada eğitim kalitesi ve sosyal imkânları ile adından söz ettiren kaliteli eğitim kurumları arasındadır. Söz konusu ülkede İngilizce dil okullarının fiyatları diğer ülkelere nazaran çok daha cazip fiyatlıdır.

Malta, dil okullarının yanında tatil mekânları ile de ünlü bir ülkedir. Küçük ada topluluklarından meydana gelen ülkede hem İngilizcenizi geliştirebilir hem de muhteşem bir tatil yapabilirsiniz. Adada her dönemde dil eğitimi maksadıyla gelen birçok öğrenci yer alır. Ülkedeki dil okullarının sayısı öğrenci sayısını karşılayacak kapasitededir. Ülkedeki dil okullarında eğitim alırken farklı milletlerden öğrencilerle tanışma ve pratik yapma imkânı da bulabilirsiniz. Yaz döneminde yoğun turist akınının olması, kış döneminde ise havanın her zaman ılıman seyretmesi ülkeyi bir cazibe merkezi haline getirmektedir.

Dünyada uzun yıllardır Malta’da dil eğitimine talep yoğun olsa da ülkemizde son dönemde Malta dil okullarına rağbet artmıştır. Ülkede Türk öğrencilere yönelik çok cazip fiyat aralıklarında kampanyalar sunulmaktadır. Malta dil okulları arasında en çok tercih edilen okullardan birisi de
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
olmuştur.

Malta’da Dil Eğitimi Almanın Avantajları
Malta, dil eğitimi konusunda son derece gelişmiş bir yerdir. Bu anlamda Malta dil okulu da geniş imkânlara sahiptir. Neden bu ülkede dil eğitimi almanız gerektiğini aşağıda bulabilirsiniz.

· Malta, ılıman iklim koşullarına sahip bir ülkedir. İklim şartları ülkenin dil eğitimi konusunda tercih edilmesinin sebeplerinden biridir.

· Yerel halkın sıcakkanlı olması okul dışı zamanlarda da pratik yapma imkânı elde etmenize neden olur.

· Ülke, konum itibariyle birçok ülkeye yakındır. Bu ülkede eğitim aldığınız süreçte civar ülkeleri de ziyaret etme şansı bulabilirsiniz.

· Malta, Türkiye’ye yakın bir ülkedir. Bu nedenle öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir.

· Ülkedeki dil okulları FELTOM tarafından denetlenir. Aynı zamanda akredite edilmektedir.

Malta Dil Eğitimi Aldığınızda Maddi Avantaj Sağlayabilir Misiniz?
Günümüz şartlarında yurtdışında dil eğitimi oldukça maliyetli bir faaliyettir. İngilizce dil eğitimi denildiğinde akla gelen ülkelerin başında İngiltere gelir. Fakat İngiltere’de dil eğitimi son derece maliyetlidir. Yaşam şartlarının da yüksek maliyetli olduğunu düşündüğümüzde söz konusu ülkede eğitim almak maddi anlamda yorucu bir süreç olacaktır.

Malta, diğer Avrupa Birliği ülkelerine nazaran yaşam maliyetleri oldukça düşük bir ülkedir. Buna bağlı olarak Malta dil okullarının fiyatları da diğer ülkelere nazaran daha düşüktür. Bu nedenle Türkiye de dâhil olmak üzere birçok ülke öğrencileri bu ülkeye rağbet göstermektedir.

Dil okullarının maddi anlamda avantajlı olmasının yanında ülkede ulaşım ücretleri ve imkânları da çok gelişmiştir. Ülke küçük bir yerleşim yeri olması sebebiyle kısa sürede ulaşım sağlanır. Bunun yanında bazı dil kurslarının Türk öğrencilere yönelik kampanya ve uçak bileti hediye etmesi, söz konusu kursları cazip kılmaktadır.

Malta’da Dil Eğitimi
· Dil kurslarının eğitim programlarını inceleyerek uygun dönemde, uygun programa dâhil olabilirsiniz. Bu kapsamda 15 saatlik programdan başlayarak ders programını belirleyebilirsiniz.

· Kursların İngilizce dil programlarında genel İngilizceden iş İngilizcesine kadar birçok sistemli program aralığı vardır.

· Yaz döneminde kurslara talep arttığı için yüksek sezon indirimi adı altında ek bir ücret talep edilmektedir.

· Tüm kurslarda ilk gün seviye belirleme sınavı altında sınava tabi tutularak uygun kur sınıfına yerleştirilirsiniz.

· Sınıflar en fazla 15’er kişilik mevcutlardan oluşmaktadır.

· Ülkede yer alan gelişmiş dil okulları şunlardır.

* ESE Malta Dil Okulu

* EC Dil Okulu

* Chamber Collage Dil Kursu

* LAL Dil Okulu

* ACE Dil Kursu

* Maltalingua Dil Okulu

* Clubclass Dil Kursu

* Am Studio Dil Okulu

· Okulların hemen hemen hepsi şehir merkezlerinde yer almaktadır. Konaklama mekânlarından yürüyerek okula ulaşabilirsiniz.

Malta Dil Okulu Fiyatları
ESE Malta Dil Okulu fiyatları okulların fiyat politikasına göre farklı aralıktadır. Bu kapsamda her okulla ilgili ayrı araştırma yapılarak güncel kurs fiyatlarına ulaşılabilir.

Kurs fiyatlarına konaklama ve ders ücretleri de dâhildir. Birçok dil okulu yurtdışından gelen öğrencilere uçak bileti de hediye etmektedir. Dil okullarının kurs süresi 1 hafta ile 24 hafta arasında değişmektedir.

Etiketler
ese malta dil okulu, malta dil okulları, malta dil okulu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:37.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah