IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 01 Mart 2021
Root Admin
 
Şehir
Üyelik tarihi: 17 Kasım 2020
Mesajlar: 3.588
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Siteye Girişinizi Yapabilseniz Bile İçerisinde Bulunan

Siteye girişinizi yapabilseniz bile içerisinde bulunan oyunlardan ve imkânlardan dilediğiniz gibi faydalanamazsınız. Bu sebepten, siteye giriş işlemlerinizi yapmadan önce site ile uyum içerisinde çalışan bir tarayıcı edinmeniz iyi olacaktır.
Eğer tarayıcınız güncel değilse, güncelleyin. Tarayıcınızı güncelledikten sonra da giriş işleminizi yapamıyorsanız, ya tarayıcınız
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
uyumlu değildir ya da giriş işleminizi yaparken bir hata vardır.

Spor sitesine kötü internet bağlantısı sebebiyle girişinizi yapamayabilirsiniz. Kötü internet bağlantısına sahip olduğunuz takdirde sitenin giriş sayfası açılırken yüklenme aşamasında kalacaktır. Bu durumda siteye girişinizi eninde sonunda yapabilseniz dahi site içi işlemlerinizi yapamazsınız. İnternet bağlantınız mobil veri ise cihazınız çekmiyor olabilir. İyi bağlantı sağlayabileceğiniz bir konuma geçin ya da wifi varsa wifi kullanın. Eğer bağlantınız wifi üzerindense de mobil veriye geçebilirsiniz. Ancak, wifi hizmetinizi iyileştirerek giriş yapmanız, oyunlar içerisinde bağlantı sorunu yaşamanızın da önüne geçecektir.

Mobil cihazınızda bulunan bir denetim sistemi siteye girişinizi engelliyor olabilir. Bu durumda bu denetim sistemi üzerinden siteye izin vermeniz, siteye girişinizi sağlayacaktır. Ancak, izin veremiyorsanız, sitede geçireceğiniz vakit kadar bu sistemi kapatarak işlemlerinizi yapabilirsiniz. Siteden çıktıktan
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
sonra isterseniz denetim sistemini geri açabilirsiniz.
Sitenin adres bilgilerini yanlış edinmiş ya da yanlış giriyor olabilirsiniz. Bu durumda siteye girişinizi yapamamanız normaldir. Siteye giriş yapabilmek için adres bilgilerinizi kontrol ediniz. Eğer adres bilgilerini farklı bir kaynaktan alıyorsanız, bu kaynağın güvenilir olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Siteye giriş işleminizi yapamamanızın yanında zararlı bir siteye yönlendirilmek istemiyorsanız, sitenin adres bilgilerini doğru bir kaynaktan edinmelisiniz.

Cihazınızın kalitesi siteye girişinizi etkiliyor olabilir. Cihazınız sitenin ihtiyaç duyduğu sistem gereksinimlerine sahip değilse, site açılmayabilir. Bu durumda siteye kullanmış olduğunuz cihaz ile giriş yapmak imkansız olacaktır. Farklı bir cihaz kullanarak siteye giriş yapmayı denemeniz gerekmektedir. Sitenin ihtiyaçlarına uygun bir cihaz kullanmanıza rağmen açılmıyorsa, bu durumda cihazınızın ön belleği dolu olabilir ya da o an için kapasitesi yetmiyor olabilir. Cihazınızda bulunan gereksiz açık uygulamaları kapatarak giriş yapmayı deneyin.
Spor sitesinin web adresine erişim engeli gelmiş olabilir. Bu durumda her ne yapsanız da siteye girişinizi sağlayamazsınız. Bunun sebebi sitenin kullanmış olduğunuz adresinin artık engellenmiş olmasıdır. Siteye giriş yapabilmek için yeni giriş bilgilerine ihtiyacınız vardır. Yeni giriş bilgileri ile siteye girişinizi yapabilir ve işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Spor mobil giriş işleminizi sitenin web adresine gelen btk (bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu) engeli yüzünden yapamıyor olabilirsiniz. Siteye bu engelin gelmesinin sebepleri vardır.
Siteye btk engeli gelmesinin sebebi, sitenin ülkemiz sınırları içerisinde haber oynatma yetkisinin bulunmamasıdır. Curacao yasalarına göre 1668/jaz numarası ile lisanslandırılmış olan sitenin, ülkemizde bu lisansı tanınmamaktadır. Ülkemizde lisanslı olarak haber hizmeti veren siteler bulunmasına rağmen Spor bunlardan biri değildir.

Ülkemizde lisanslı olarak haber hizmeti veren sitelerin bünyesinde spor haberleri bulunmaktadır. Spor sitesinde de spor haberleri bulunmasına rağmen, sitenin içerisinde ülkemizde haber oynatılması yasaklı olan haber türleri vardır. Bu haber türleri oyun, canlı oyun, sanal sporlar, canlı oyunlar kategorilerinde bulunan oyunlardır. Bu oyunların dışında, spor alanında sunduğu haber seçenekleri ile avantaj yaratsa dahi ülkemizde lisansı tanınmamakta ve ülkemizden lisans da alamamaktadır.
Sitenin web adresine gelen btk engeli, sitenin kendisine değil, sadece web adresine gelmiştir. Bu engeli aşabilmek için site yeni bir adrese geçmekte ve kullanıcılarına bu adres üzerinden hizmet vermeye devam etmektedir.

Website:
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:53.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah