IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 01 Mart 2021
Network Admin
 
Şehir
Üyelik tarihi: 04 Eylül 2019
Mesajlar: 880
Aldığı Beğeni: 1
Verdiği Beğeni: 0
Standart Teknoloji haberleri – 2021’in en iyi telefonları

Teknoloji haberleri - 2021 için satın alınabilecek en iyi telefonlar: Telefon üreticileri her zamankinden daha hızlı yenilikler yapıyor ve gelişiyor ve geçen yıl telefonlar için en ilginç olanlardan biri oldu. Sadece esnek ekranlara ve 5G bağlantılı el cihazlarına sahip daha fazla telefon görmedik, aynı zamanda uygun fiyatlarla birinci sınıf özellikleri sunan bir cihaz akışı oldu. Yine de bazı şeyler aynı kalıyor – Apple ve Samsung’un hala pazara hakim olması gibi. En yeni amiral gemileri olan iPhone 12 ve Galaxy S21, sırasıyla güçlü işlemciler, harika arka multicamera kurulumları ve 5G sunuyor.

Ancak Apple’ın iPhone ve Samsung Galaxy serileri çoğu için en iyi seçenek olmasına rağmen, OnePlus ve Motorola gibi diğer şirketler de harika telefonlar satıyor. Büyük miktarda katı rekabet, tüketicilere çeşitli fiyatlardan seçim yapabilecekleri mükemmel seçenekler sunar.

En iyinin en iyisini bulmanıza yardımcı olmak için, 2021’de satın almak üzere favori telefonlarımızı bir araya getirdik. Bu listedeki her telefon, pillerinden kamera performansına kadar kapsamlı bir şekilde gözden geçirildi ve test edildi. Her telefonun kilitli olmayan sürümüne bağlandık ve aksi belirtilmedikçe, ABD’deki dört büyük kablosuz operatörün çoğunda çalışmalılar. En iyi telefonun her zaman temsil edilmesini sağlamak için bu listeyi düzenli olarak güncelliyoruz.

Daha fazla bilgi için, ihtiyaçlarınıza en uygun telefonu bulmanıza yardımcı olacak kılavuzumuzu okuyun ve yeni bir cep telefonu nasıl satın alacağınızla ilgili ipuçlarımıza göz atın.

İlgili telefon markaları Apple iPhone12, Samsung Galaxy S21, Google Pixel 4A 5G, OnePlus8, Motorola Edge Plus, ilerleyen günlerde yeni telefon markaları listeye eklenecektir.

Kaynak: teknoloji haberleri
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
sitesinde…
Devamı için tıklayınız.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:01.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah