IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünkü Mesajlar Arama

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06 Ocak 2021
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 06 Ocak 2021
Mesajlar: 1
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Resimlinki.com adresiyle artık resim yüklemek çok basit

İnternete Nasıl Resim Yüklerim?
İnternete nasıl resim yükleyeceğinizi merak ediyorsanız, makalemizde sizlerle paylaşıyor olacağız. Amacımız; hızlı ama mutlaka güvenilir bir biçimde, görsel içerikli dosyalarınızı internet ortamına yüklemek olacaktır. Bunun için kullanacağınız resim yükle sitelerinden bahsedeceğiz. Biliyorsunuz, bazen, görsel içerikli dosyalarımızı internet sitelerimizde yayınlamak istiyoruz. Veya dijital ortamda bir yere aktarmak istiyoruz. Ancak internet ortamında, hele ki içerik açısından biraz da önemli olan dosyalarımızın öyle doğruca paylaşılması, sonrasında karşımıza olumsuz etkileriyle çıkabilir. Bu sebepten ötürü, tercih edeceğimiz yöntemlerimiz aynı zamanda güvenilir olmak zorundadır.
Dış ortama dijital yöntemlerle aktarabileceğiniz görsel içerikleriniz, internet sitesinin teknik detaylarında gizlidir. Yani, eğer ki internete görsel içerikli bir dosya yükleyecekseniz, uzantısı uyumlu olmalıdır. Yükleme yapmış olduğunuz görsel içerikler, sizin talebiniz doğrultusunda site içerisinde saklanırlar. Eğer dış ortamdan görüntülenip ve bunun yanında bir de dosyanın download edilmesini isterseniz, bu imkana da sahip olacaksınızdır. En önemlisi, güvenilirlik ve dosyalarınızın, izniniz olmaksızın üçüncü şahıslarla paylaşılmasının önüne geçilmesidir. İnternet ortamında yapacağınız paylaşımlarda, bu konuyu ciddiye almanızı her zaman öneriyor, altını çiziyoruz. Bu yazımızda bahsedeceğimiz internet sitesini kullanarak, güvenilir dosya yükleme yapabileceksiniz.
İnternete Neden Resim Yüklenir?
İnternete, resim upload işleminizi gerçekleştirmek için kullanmış olduğunuz site aracılığıyla, dosyalarınızı ücretsiz olarak dijital ortama aktarabiliyorsunuz. Güvenilir olan internet sitelerinde stoklanacak olan dosyalarınızı hangi amaçlarla kullanabilirsiniz? Genel olarak şu amaçlar doğrultusunda görsel içeriklerinizi kullanabilirsiniz:
• Kendi Web sitenizde bu görsel içeriklerinizi görüntülemek
• Forum gibi platformlarda resimlerinizi, görsel içerikli dosyalarınızı yüklemek
• Dijital ortam aracılığıyla başka bir kaynağa dosya içeriklerini göstermek
Kaliteli resim yükleme işlemlerinizi yaparken, görsel içeriğinizin kalitesinden ödün vermeden yüklemelisiniz. Dosya boyutunuz çok büyükse, dosyanızın çok uzun süreli bir şekilde stoklanmasını talep etmek istiyorsanız, internet siteleri, bu amaçlar doğrultusunda sizlere bulut servislerini aktif kılmaktadırlar. Yani, ücretli bir şekilde stok imkanını sizlere açmaktadırlar.
Ücretsiz Dosya Yükleme Sitesi
Şimdi, sizlerle birlikte, internet üzerinde güvenilir olarak hızlı resim yükleme imkanları tanıyan bir siteden bahsediyor olacağız. Resimlinki sitesi, ücretsiz bir sitedir. Görsel yüklemek isteyenlere hizmet vermektedir. Site linki üzerinden ulaşabildiğiniz internet sitesi aracılığıyla, dijital ortama görsel içerikli olan dosyalarınızı servis edebiliyorsunuz. Ana sayfada çeşitli desteklenmekte olan uzantı tiplerini görüyoruz. Bunlar, JPG-JPEG-PNG&GIF oluyor. Bunun yanında, en büyük dosya boyutu olarak ise 30 MB(s) belirlenmiştir.
Site içi sekmelere bakmaya devam ediyoruz. Gözümüze, sitenin, sınırsız bir şekilde ve tabii ki ücretsiz bir şekilde resim yükleme olanağını sunmakta olduğunu çarpıyor. Dosyalarınızı yüklerken herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. İletişim noktasında da gerekli dile getirmek istediklerinizi belirtebiliyorsunuz. E-posta gibi bilgileriniz talep ediliyor. Kısa bir dille ‘’Konu’’ başlığına gereken bilgileri yazıyorsunuz. Bir süre sonrasında sizinle iletişime geçiyorlar. Resim yükleme noktasında sizleri uyaracağımız bir diğer konu da, +18 görsel yükleme uyarısıdır. Site bunu kesinlikle kabul etmiyor ve bunun dışında yükleme yapacağınız görsellerden sorumlu olduğunuzu bildiriyor.
Sınırsız Ücretsiz Hızlı Resim Yükle
Sınırsız ve ücretsiz bir biçimde fotoğraf upload etme noktasında sizlere hizmet vermekte olan sitemizden bahsettik. Şimdi, dilerseniz, içeriklerinizi siteye nasıl yüklüyorsunuz, bunun adımlarını belirtelim:
• Resimlinki sitemize girişimizi yapıyoruz
• Siteye ilk giriş işlemlerinizi yapıyorsunuz. Bu işlemlerinizi herhangi bir şekilde ücret ödemeden yapabiliyorsunuz. Site, Gmail ya da Facebook hesaplarınızla hızlı giriş işlemleri sağlıyor.
• Bunların ardından ana sayfada yer almakta olan ‘’Görsel Yükle’’ sekmesine gelebilirsiniz. İki farklı yöntem bulunuyor. İsterseniz ‘’Sürükle bırak’’ dersiniz ya da ‘’Dosya yükle’’ sekmesinden elle seçiminizi yapabilirsiniz. Dosyanızı yüklerken, unutmamanız gereken şey ise boyut olmalıdır. 30 MB olduğundan bahsetmiştik.
• Son sayfada ise resminizin dijital ortama site aracılığıyla işlenmiş olduğunu göreceksiniz. Burada, farklı formatlara ait olarak farklı görüntüleme linkleri bulunuyor. Dilediğiniz linki alabilirsiniz.
• Linki kopyaladıktan sonrasında, kullanmak istediğiniz yerde girişlerinizi yaparak, resmi görüntüleyebilirsiniz.
Dosya yükleme ile ilgili bir sorununuz mu var? Eğer boyutunuz uygun, dosya uzantınız da site ile uyumluysa, iletişim sekmesini kullanın. Bu alandan dosya yükleme sorununuzu bildirin. Kısa süre içerisinde çözüm noktasında geri dönüş yapılacaktır. Eğer bir sorununuz yok ama soru işaretiniz varsa, bunları da yine aynı yöntemle bildirebiliyorsunuz.

Etiketler
hızlı resim, resim upload, resim yükle

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:30.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah