IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünkü Mesajlar Arama

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19 Ekim 2020
Sop
 
Şehir
Üyelik tarihi: 24 Eylül 2020
Mesajlar: 155
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart istanbul seo

SEO Nedir?
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), web sitelerinin arama motorlarında ki organik sıralamalarını iyileştirebilmek adına yapılan işlemdir. Sitenizin sıralaması ne kadar iyiyse, o kadar fazla kullanıcı sitenizi görür ve sitenize giriş yapar

SEO Analiz
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

Eğer ki hedefiniz SEO öğrenmek ise; birçok teknik, yaratıcı ve stratejik çalışmaya hazır olmanız gerekmektedir. Arama sonuçlarında üst sıralarda yer almak en temel hedefiniz olurken buna sahip olabilmek adına da farklı teknik bilgilere sahip olmanız gerekecektir. SEO, sadece web sitemizin kusursuz olmasıyla alakalı değildir, belirlemiş olduğunuz hedef kitleniz için iyi optimize edilmiş ve kaliteli içeriklere sitenizde yer vermektir.

Google, oldukça fazla sıralama faktörü kullanmaktadır. Birçoğunu biliyor olmamıza rağmen, belli bir kısmı ise gizli tutulmaktadır. İyi bir sıralama elde etmek için tüm faktörleri bilmemize gerek yoktur. Web sitenizin iyi bir sıralama alması için temel olarak şunları biliyor olmanız yeterli olacaktır.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


1-Teknik SEO
2-Kaliteli, hedef kitlenize yönelik içerik
3- Kaliteli Backlink
Sitenizde herhangi bir ürünü ya da hizmeti satmak, blog içerikleri yayınlamak ya da farklı bir şey yapmak istiyorsanız Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) yapmak zorundasınız. Sitenizin Google botları tarafından taranarak indexlenmesi gerekmektedir bunun için de eğer ki SEO'ya yeteri kadar önem vermezseniz siteniz arama motoru sonuçlarında görüntülenmeyecek ve hatta kaybolacaktır.

Kısacası; web sitenizin başarılı durumda olup iyi sıralamalar almasını istiyorsanız SEO yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

Nasıl SEO Öğrenebilirim?
Yeni başlayanlara tüm kritik konuları ve SEO temellerini ele alacağımız SEO rehberi niteliğindeki içeriğimizi sunmaktayız. SEO için illa ki başkalarından destek almanız gerek yoktur, kendi başınıza da oldukça yeterli bilgi edinerek çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ki; SEO öğrenmek istiyorsanız sizlere en önemli tavsiye; Çok fazla çalışmalı ve çok fazla test etmelisiniz. Ama dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi arama sonuçlarında bu konu ile alakalı yer alan içerikleri seçerken akıllıca davranmanızdır.

Ancak sizlere sunmakta olduğumuz SEO rehberi, hem sizlere fazlasıyla katkı sağlayacak hem de bu konunun sonunda sertifikanıza kavuşmanıza sebep olacaktır.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah