IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 07 Haziran 2022
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 07 Haziran 2022
Mesajlar: 1
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Talking En iyi Arkadaşlık Sohbet Chat Odalari - MobilChet.Com

En iyi Arkadaşlık Sohbet*

Sohbet odalarımızın en iyi arkadaş ve partner sitesi sosyal medyanın aşk sevgi olarak en çok aranılanlar arasında olması nedeni ile sizlere hizmet etmektedir. Vazgeçemeyeceğiniz bir alt yapı ile , sözlerimizin en kalıcı şekil ile sohbet etme noktamız da sohbet etmek lüksüne burada varlık gösterirsiniz. Anlayış sağlık huzur her şey burada. Nasıl olacak diye çok düşünmeden gelip görmenizde fayda var diyoruz.

Herkesin bu neden ile canına sağlık diliyoruz. Etkili alt yapımız , üst düzey yönetim kadro ile herkes kendisine düşeni en iyi şekilde yapıyor olması bizim burada hala varlığımızı konuşuyor olmamızı gerektiriyoruz. Son Ana kadar geldiğimiz*
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
ailesi olarak bu serüvende yanınızda olan veya olmayan herkese buradan candan sevgi saygı sunar aramızda katılım sağlamalarından dolayı bil hassas minnettarız.

Bizler geldiğimiz bu aşamada herkese detaylı bilgi vererek nerede nasıl olacağınızı azami olarak dikkate alarak o dikkat nezhinde yol almanızda fayda sağlıyoruz. Siz bu neden dolayısı ile bizi takip edin. Takip ederek her alanda kayıp vermeden biz büyümekteyiz. Gelinen nedenler farklı olsa da asıl nedeni herkesin eminiz ki sohbet muhabbet chat tir. Ama biz gördükki daha fazlasını daha iyisini her gün beraber ederek bu azmi hızlandırmakta elimziden gelenler ile yaparak kesintisiz ulaşım sayesinde İnternet web olarak ve androic olarak yapmaktayız.

Chat Odaları

Geldiğimiz Chat sohbet odaları sunucularımız da serviste bazen sorunlar olsa da hizmet sorumlusu arkadaş ile anında olaya el atarak girişte olan sonları ortadan anında kaldırmaktayız. Sizlerin üzülmenize biz asla burada mekanımızda musade etmeyiz edeni ise aramızda barındıramayız. Biz sizin için en iyisini etmek için alınan karar ve istikrar ile geliyoruz. Bunu kimsenin yıkmaya bozmaya haddi hukuku olamaz.

Olmak veya olmamak bizim mekanda kişilerin sohbet tadında bağlıdır. Dileyen argo sohbet etmeye kalksın. Anında uzaklaşmaları sohbet mekanımızdan uzaklaştırma cezası alır ve bunu yapmaktan ise geri kalmayız. Bazen sert olmak gerekirse anlayışınıza sınarak buradan sizden affınızı süreriz. Farklı düşünce tarzı olarak iç güdü kendinize algılamayın. Bu yüzden sizlerden ricamız olgun olun. Sohbet ederken seviyeli olun. En değerli şey dürüst ve doğru olarak dik duruştur unutmayın.




En iyi Arkadaşlık Sohbet Chat Odalari - MobilChet.Com

Etiketler
chat, mobil sohbet, sohbet

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:46.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah