IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Webmaster > Site Tanıtımı

Site Tanıtımı Her türlü site tanıtımlarını bu bölümden paylaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 17 Ocak 2022
iRcop
 
Şehir
Üyelik tarihi: 23 Haziran 2020
Mesajlar: 333
Aldığı Beğeni: 1
Verdiği Beğeni: 0
Arrow Mypaslanmaz.com Paslanmaz Çelik Aksesuar, Paslanmaz Cam Bağlantı Elemanları Ve Paslan

* Site Adı: Mypaslanmaz.CoM
* Site Adresi:
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!

* Açıklama: Paslanmaz Çelik Aksesuar, Paslanmaz Cam Bağlantı Elemanları Ve Paslanmaz Aksesuar Ürünleri.
* Açıldığı Tarih: 2019
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Merhaba değerli okuyucularımız ve birbirinden kıymetli çok sevgili takipçilerimiz, bu yazımızda sizlere Mypaslanmaz.com paslanmaz çelik aksesuar, paslanmaz cam bağlantı elemanları ve paslanmaz aksesuar ürünleri imalatı ve satışı yapan köklü bir firma ve web sitesinden bahsetmet istiyoruz.
Firma, 1985 yılında Ankara'da( Mehmet Bedir) Bedirsan Cam adı altında kurulmuştur.Başlangıç olarak cam ve cam aksesuarları çatısı altında faaliyetlerini sürdürerek cam aksesuarlarında paslanmaz çeliği sıkca kullanmıştır. Zaman içerisinde paslanmaz çelik ile aksesuar imalatı alanında büyük bir yol katetmiştir.
1998 yılına kadar Bedirsan 2000 yılı itibaren ise firma, faaliyetlerine Merdizayn İnşaat Taah. San.Tic.Ltd.Şti. adı altında İstanbulda devam etmekte iken 2017 yılı itibariyle isim değişikliğine gidilerek My Paslanmaz olarak Perpim san. sit. Ümraniye İstanbul'da başladığı yerde faaliyetlerine devam etmektedir.
1978 yılına cam, ayna, çerçeve,
1988 pirinç , sarı ve boyalı çelik,
1994 plastik , storlu dolap, üretimi, paslanmaz ve cam işleriyle birlikte devam etmektedir.
Bugün için Firma, paslanmaz çelik malzeme ağırlıklı olmak üzere, yapıların cephe cam bağlantı ekipmanları merdiven korkuluk aksesuar, spider, rotil, transparan cephe, sac kaplama, canopy, kanopi, bayrak direği, reklam yazıları, su tankları, banko, asansör kapı soveleri, süpürgelik, kapı tekmelikleri, havuz merdiveni, mağaza askılıkları cam spider, paslanmaz rotil, inox, noktasal cam tutucu, metal cam tutucu, noktasal cam, paslanmaz satine, paslanmaz polisaj metalprojeuygulama ve bunların aksesuarları gibi imalatları yanında çelik merdiven çelik çatı, çelik kapamalar gibi imalatlarda yapmaktadır. İmalatlarımız müşteri isteklerine uygun tasarım, proje, statik hesap, montaj dahil olmak üzere anahtar teslimi olması yanında korkuluk aksesuarı ve cam bağlantı ekipmanları satışlarımızda bulunmaktadır. Proje tasarımı ve detay çözümleri konusunda yaptığı uygun çözümler sonucu, müşteri isteklerini de dikkate alarak faaliyetlerini kendi standart imalatları yanısıra özel proje çalışmalarına da yönlendirmiştir.
Mypaslanmaz.com her zaman paradan daha önce birinci sırada müşterilerinin memnuniyetini önemeseyen bir anlayışa sahiptir.
Mypaslanmaz.com web sitesi üzerinde yer alan iletişim numaralarından firma ile iletişime geçebilir ve aklınıza takılan tüm soruları hiç çekinmeden sorabilirsiniz.
Piyasa koşullarına göre oldukça hesaplı ve ekonomik fiyatlardan, kaliteli bir şekilde ürün satışı ve imalatı yapan Mypaslanmaz.com bu alanda tartışmasız en önde gelen lider firmalardandır.
Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve güzel bir yaşam dileriz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:07.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah