IRC ve mIRC Platformu

IRC ve mIRC Platformu (https://ircde.net/)
-   Sinema Dünyası (https://ircde.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Biyografi/Dram Filmleri - Men Of Honor (https://ircde.net/sinema-dunyasi/1664-biyografi-dram-filmleri-men-honor.html)

idiL 25 Nisan 2020 04:42

Biyografi/Dram Filmleri - Men Of Honor
 
" Onurlu Bir Adam( Men Of Honor ) "Başrollerinde Robert de Niro, Cuba Gooding jr ve Charlize Theron'un olduğu gerçek bir hikayeden uyarlanan filmdir. Hayallerinin önüne hiçbir şeyin geçmesine izin vermeyen ve asla yılmadan çabalayan bu adamın hikayesinin etkisini uzun süre üzerinizden atamayacaksınız... Irkçılığa karşı savaşan ve istediği mertebe için her şeyi yapan bir subayı izlerken zaman zaman gözyaşlarınıza engel olamayacaksınız... Gerçek yaşamdan uyarlama olması duyguların daha sıcak bir şekilde yansımasını sağlamış. Filmden hafızamıza kazınan bir diyalogu paylaşarak noktalıyorum notumu :)

''benim adım uzman dalgıç bill sunday. aynı isimde bir rahip, bir zamanlar chicago' yu, bizim gibi ''makul beyazların'' yaşamasına izin vermeyen fahişelerden, ayyaşlardan ve lanet olası zencilerden temizlemişti. o rahiple aramızdaki tek fark şu; rahip tanrı için çalışıyordu, bense tanrıyım…''


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net