IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Kadınlar ve Erkekler > Kadınlar > Parfüm

Etiketlenen Kullanıcılar

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19 Haziran 2022
Root Admin
 
Şehir istanbul
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2021
Mesajlar: 1.006
Aldığı Beğeni: 6
Verdiği Beğeni: 5
Arrow Cilt Özelliklerine Göre Parfüm Kullanımı

Cilt Özelliklerine Göre Parfüm Kullanımı

Günümüzde, markalar tarafından her zevke ve kesime hitap edecek birçok parfüm üretilmektedir. Pekala, sizin teninizle bütünleşerek sosyal çevrenizde adınız ile anılmasını istediğiniz bir parfüm var mı? Cevabınız; “Evet” ise doğru adrestesiniz. Değişen cilt özelliklerine göre kokuların nasıl kullanılması gerektiğini sizler için derledik. Keyifli okumalar diliyoruz.

Yağlı ve Karma Ciltler

Parfümün kalıcılığını etkileyen detayların başında, kullanıcıların cildini oluşturan derinin sahip olduğu özellikler gelmektedir. Yağlı ve karma yapıdaki deriler, kuru ciltlere oranla kokuyu daha iyi yansıtır. Kokuyu oluşturan kimyasal bileşenler, yağlı cilde rahatlıkla tutunur. Turunçgil ailesine mensup ve fresh kokular, teniniz ile bütünleşerek sizi daha iyi yansıtacaktır.

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Parfüm Seçenekleri

Nemsiz ve kuru ciltlerde koku molekülleri, kalıcılığını yeteri kadar gösteremez. Yeterli nem oranına sahip olmayan, kuru ve hassas olarak tabir edilen cilt özelliklerine sahip kişilerde, parfümlerin kalıcılık oranı azalmaktadır. Kuru cilde sahip kullanıcılara, alt notalarında tütün ve misk otu gibi yüksek kalıcılık oranına sahip ve yoğunluğu yüksek parfümlere yönelmesini tavsiye ediyoruz.

Doğru Parfüm Kullanımı

Cilt yapısından bağımsız olarak, her vücutta yüksek ısılı ve nemli bölgeler adıyla doğru parfüm uygulama alanları bulunmaktadır. Parfümün notalarını bir araya getiren koku molekülleri, etkilerini söz konusu alanlarda daha iyi gösterebilmektedir. Bu doğrultuda koltuk altları, boyun arkası, şakaklar, kulak arkası ve bilekler parfümün etkisini yansıtacak en iyi uygulama bölgeleridir.

Cilt özellikleri ve vücuttaki parfüm uygulama bölgeleri haricinde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise; sağlıklı beslenmedir. Alkol, sigara ya da zararlı madde kullanarak beden ve cilt sağlığını olumsuz yönde etkileyen insanlar ile sağlıklı beslenme alışkanlığına sahip bireyler arasında, parfüm kullanımı ve sonuçları anlamında farklılıklar yaşanması olasıdır.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1_kaliteli-parfumle-mahcup-olmazsiniz-resim-78.jpg‎ (100,5 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
__________________
Biz kimseye ölmedik, kimse de bize bayılmasın.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah