IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Kadınlar ve Erkekler > Kadınlar > Parfüm
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünkü Mesajlar Arama

Etiketlenen Kullanıcılar

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19 Haziran 2022
Root Admin
 
Şehir istanbul
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2021
Mesajlar: 1.006
Aldığı Beğeni: 6
Verdiği Beğeni: 5
Arrow Bayan Parfüm Önerileri

Bayanların neredeyse hepsi parfüm kullanarak çok daha güzel kokmak isterler. Parfümün erkekler üzerinden çok büyük bir etkisi vardır. Birçok kadın, güzel parfümler ile daha çekici olma amacı taşır. Ayrıca güzel korkmak bir görgü kuralıdır. Bundan dolayı bayan parfüm önerileri dikkate alınmalıdır.

Parfüm Koku Çeşitleri Nasıldır?

Piyasada satılan parfümler, çeşitli kategorilere ayrılırlar. Bu noktada kokulara göre yapılmış olan sınıflandırmalar büyük dikkat çekmektedir. En çok tercih edilen kokular ise şöyledir;

Afrodizyak Kokuları: Bilinen en eski parfüm kokularından birisidir. Karşı cinsi her noktada etkilemek isteyen kadınlar, genellikle bu tip parfümleri kullanırlar. Bu tip kokuların en önemli özelliklerinden birisi afrodizyak etkisini kısa süre içerisinde yaratmasıdır.
Meyve Kokuları: Yaz kokusu olarak da bilinen bir koku çeşididir. Şekerli olmaları ile dikkat çekerler. Çok uzun süre vücutta kalmaz. Bundan dolayı kış aylarında kullanılması pek tavsiye edilmez.
Baharatlı Kokular: Çok yoğun bir şekilde üretilen kokulardır. Oldukça kullanışlıdır. Kış aylarının vazgeçilmeyen kokuları arasında yer alır. Bu tip kokuları süren kişi hemen dikkat çeker. Kalıcılığı fazladır. Soğuk ayların en vazgeçilmeyen parfüm kokuları arasında yer alır.
Çiçeksi Kokular: Çiçeklerden elde edilen parfümler, bu sektörün neredeyse yarısını oluşturmaktadır. En çok çiçekli kokular tercih edilir. Hem hafif hem de ağır özelliklere sahip olan farklı örnekleri vardır. Ancak genel olarak birçoğu hafif kokulardan oluşmaktadır. Bayan parfüm önerileri içinde yer alan bu kokudan kullanabilirsiniz.

Parfüm Nasıl Kullanılır?

Parfüm kullanımı dikkat isteyen bir iştir. Çok fazla parfüm sıkmak tercih edilmez. Özellikle ağır kokulu parfüm kullanıyorsanız, sadece birkaç defa belli yerlere sıkmanız yeterli olacaktır. Kadınların bu noktada sıkmaları gereken yerler bellidir. Kulak arkaları bunların başında gelir. Bunun yanı sıra bileklere sıkılacak olan parfüm de etkili olmaktadır. Eğer mini etek giyiyorsanız, diz kapağının hemen arkası parfüm için ideal bir bölgedir. Ayrıca boyun altına da parfüm sıkılabilir. Bayan parfüm önerileri noktasında seçim yaparken, yaşınızın ve cildinizin önemli bir kriter olduğunu unutmadan seçim yapmalısınız.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1_kaliteli-parfumle-mahcup-olmazsiniz-resim-78.jpg‎ (100,5 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)
__________________
Biz kimseye ölmedik, kimse de bize bayılmasın.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah