IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Oyun Dünyası > Mobil Oyunlar

Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 22 Haziran 2022
Root Admin
 
Şehir istanbul
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2021
Mesajlar: 1.006
Aldığı Beğeni: 6
Verdiği Beğeni: 5
Arrow PewPew Live

PewPew Live

En iyi mobil oyunlar listemizdeki sıradaki oyuna internetsiz bir arcade oyunu demek çok da yanlış olmaz. PewPew, adından da anlaşılacağı üzere ateş edilebilen bir geminin kontrolünü sağladığımız bir arcade oyunu. Fakat PewPew Live, gelmiş geçmiş en zor mobil oyunlardan birisi olabilir.

Aynı Hexio gibi, öğrenmesi kolay, ustalaşması zor bir oyun olan PewPew Live, 5 farklı oyun modu barındırıyor. Bu oyun modlarının hepsinin ortak noktası, gemimizle bir objeden kaçmaya çalışmak oluyor.

Eskiv isimli oyun modunda, üzerinize gelen objelerden kaçıp çıkan puanları toplamanız gerekiyor. Hexagon modunda ise, altı kenarlı bir odada puan topluyor ve bu sırada objelerden kaçıyorsunuz. İlk moda benzemesinin yanı sıra, bu sefer size direkt saldıran gemilerle de savaşıyorsunuz.

Asteroids modu, bizce oyunun en eğlenceli modu. Bu modda etrafınızdaki objeleri yok etmeye çalışıyorsunuz. Bunu yaparken objelerin yok olduktan sonra bıraktığı artıklardan kaçıyorsunuz.

Fury, oyunun en zor modu. Üstünüze doğru gelen ve bütün ekranı kaplayan bir çizgi üzerindeki objelerden kaçıp 32 saniye boyunca bunu yapmanız isteniyor. Objeleri yok edebiliyorsunuz ancak artıklarını unutmayın.

Bir diğer eğlenceli mod ise Waves. Aynı Fury’de olduğu gibi bir çizgi üzerindeki objeler üstünüze geliyor. Ancak bu mod Fury’ye göre oldukça kolay.

Oyunu lokal bir sunucu oluşturup arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz. Her modun altında dünya rekorlarını görmek de mümkün.

Maalesef oyun App Store’da yer almıyor ancak Google Play’de ücretsiz olarak bulunuyor. Üstelik oyunun içinde herhangi bir reklam da bulunmuyor. Hem bu yönüyle, hem de her modun üzerinde yazan çeşitli açıklamalardaki göndermeler ve mizahıyla oyun bizden sempati kazanıyor. İnternetsiz oynanabilen mobil oyunlar arasında yer aldığını hatırlatalım.


Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg JVzLNa.jpg‎ (26,3 KB (Kilobyte), 2x kez indirilmiştir)
__________________
Biz kimseye ölmedik, kimse de bize bayılmasın.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:23.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah