IRC ve mIRC Platformu  

Geri git   IRC ve mIRC Platformu > Kadınlar ve Erkekler > Kadınlar > Aksesuarlar

Etiketlenen Kullanıcılar

  
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19 Haziran 2022
Root Admin
 
Şehir istanbul
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2021
Mesajlar: 1.006
Aldığı Beğeni: 6
Verdiği Beğeni: 5
Arrow Kadınların vazgeçilmez aksesuar küpeleri

Kadınların vazgeçilmez aksesuar küpeleri

Kadınlar tarafından kullanılan çok sayıda aksesuar vardır. Giyim tarzlarına ve saç modellerine uyumlu olarak takılan aksesuarlar sayesinde kadınlar kendilerini güzel ve mutlu hissederler. Kadınlar tarafından vazgeçilmez olan aksesuarlar arasında küpeler de bulunur. Kulağa takılan bu aksesuarlar kulakların şık görünmesine ve dikkat çekmesine yardımcı olur. Kadınlar tarafından tercih edilen çok fazla küpe çeşidi ve modeli vardır. Kadınların vazgeçilmez aksesuarları en trend küpeler arasında şunlar sayılabilir;

Altın küpeler
Halka küpeler
Pırlanta küpeler
Sallantılı küpeler
İnci küpeler
Çiçek küpeler
Zincir küpeler
Taşlı küpeler
Nazar boncuklu küpeler
Pullu küpeler

Altın Küpeler
Kadınların tercih ettiği küpe çeşitleri arasında altın küpeler önemli bir yere sahiptir. Farklı model ve tasarımlara sahip olan altın küpeler her dönem kullanılabilecek ürünlerdir. Düğünlerde geline hediye olarak alınabileceği gibi doğum günü gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Kadınların yaygın olarak tercih ettiği altın küpe modelleri arasında ise şunlar vardır;

Halkalı
Sallantılı
Lotus çiçeği
Top
Vidalı
Zincirli
İnci
Nazar boncuklu
Yıldızlı
Dorika

Halka Küpeler
Kadınların en fazla tercih ettiği küpeler arasında halkalı küpeleri de görmek mümkündür. Farklı boyutlarda halkalara sahip olan küpeler hemen her giyim tarzıyla birlikte kullanıma uygundur. Ayrıca kıyafetleri tamamlayarak şık bir kombin oluşturmaya yardımcı olurlar. Halka küpeler sade olarak tercih edilebileceği gibi köşeli, burgulu, pullu, işlemeli, istiridye, taşlı, sarmal ve üç sıralı gibi farklı modellerde de satın alınabilir. Özellikle düğün gibi özel törenler için taşlı ve üç sıralı altınlı modeller tercih edilebilir.

Pırlanta Küpeler
Pırlanta takıya sahip olmak kadınların genelinin hayalleri arasında yer alır. Pırlantaya sahip olan takılar zenginlik ve gösterişi sağlarlar. Bu nedenle küpe satın almak isteyen kadınlar tarafından pırlanta küpeler de sıklıkla tercih edilir. Pırlantaya sahip olması istenen küpelerde baget, safir, yakut ve zümrüt gibi değerli taşlar bulunur. Bu taşların karat ölçüleri farklılık gösterirken bu ölçülere göre fiyatta da artış görülür.

Sallantılı Küpeler
Sallantılı küpeler her yaş grubundaki kadının takmak için tercih ettiği modeller arasında bulunur. Taşlı veya sade olarak üretilen bu modellerin günlük ve özel geceler için kullanımı mümkündür. Boyun kısmı açık olan abiyelerle tercih edildiğinde giyimin tamamlayıcısı olarak dikkatlerin boyna çekilmesine yardımcı olur. Ayrıca sallantılı olan küpeler topuz veya açık saç modellerine uyumluluk gösterir.

İnci Küpeler

İnci küpe her kadının takmak isteyeceği küpe çeşitlerinden birisidir. Denizin derinlerinden çıkarılan incinin altın veya diğer üretim malzemeleriyle birlikte kullanılmasıyla elde edilen inci küpeler doğallığı sağlar. Ayrıca tasarım detayları sayesinde giyim tarzlarına uygun kombin oluşturur. İnci küpeler top şeklinde olabileceği gibi sallantılı şekilde de üretilir. Top şeklinde olan inci küpelerin kısa saçlı kişiler tarafından kullanılmasında küpe göz önünde bulunarak dikkat çeker.

Çiçek Küpeler

Kadınlar tarafından satın alabilecekleri çok sayıda küpe çeşidi vardır ve her gün yeni bir model ortaya çıkmaktadır. Ancak kadınların yaptığı takı alışverişlerinde en çok tercih ettiği modeller arasında çiçek figürüne sahip olan küpelerin geniş yeri vardır. Bu küpelerde lotus çiçeği, gül, papatya, lale ve yonca gibi farklı çiçek modellerine rastlanabilir. Özellikle lotus çiçeği detayına sahip olan küpeler minimal tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca çiçek figürüne sahip olan küpelerde yer alan taş detayları küpelerin farklı bir şıklığa kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

Zincir Küpeler

Zincir küpeler zarafet arayan kadınların tercih ettiği küpe modellerinden birisidir. Farklı kalınlıklarda zincirlerin kullanılmasıyla üretilen bu takılar sallantılı özelliktedir. Zincirin taş ve işleme detaylarıyla süslenmesi sayesinde de özel gecelerde kullanıma uygun hale gelir. Ayrıca zincirli olan küpeler hafif oldukları için kulakta ağırlık yapmadan uzun saatler kullanılabilirler.

Taşlı Küpeler

Trend haline gelmiş küpe modellerinden bir tanesi de taşlı küpelerdir. Rengarenk taşlarla süslenen bu küpeler tüm giyim tarzlarıyla kullanım uygundur. Küpelerin içerisinde bulunan renklere göre kıyafet kombini yapmak daha kolay hale gelir. Taşlı olan küpelerde kullanılan taşlar ise markiz, baget, inci, yakut, safir ve ametist gibi değerli taşlardan oluşur. Ayrıca pembe, mavi ve kırmızı gibi farklı taşların kullanılmasıyla tasarlanan küpelerde vardır.

Taşlı küpeler düğünler için alınabilecek takılar arasında da yer alır. Böylelikle gelinler bu küpeleri gelinlikleriyle birlikte kullanabilirler. Ayrıca sonraki dönemlerde de farklı kıyafetleriyle uyumlu olarak takabilirler.

Nazar Boncuklu Küpeler

Nazar boncuklu küpeler de bayanlar tarafından çok fazla kullanılan küpe tasarımları arasında bulunur. Nazardan korunmak için kullanılan nazar boncuğunun küpede yer alması hem nazara karşı koruma sağlar. Aynı zamanda da mavi rengi sayesinde dikkat çeker. Nazar boncuğu detayına sahip olan bu küpeler mavi, siyah veya beyaz renkli kıyafetlerle kombine uygundur. Ayrıca günlük yaşamda da kullanılabilir. Bu küpeler nazar boncuklu kolye veya yüzükle birlikte takım halinde de kullanılabilirler.

Pullu Küpeler

Kadınlar için trend olan küpe modelleri için hazırladığımız yazımızda yer alacak son model ise pullu küpelerdir. Farklı desen ve şekillere sahip pullar kullanılarak tasarlanan bu küpeler kulakların güzel görünmesine yardımcı olur. Pulların renkli olması sayesinde de dikkat çekicilik sağlanabilir. Ayrıca pullu olarak tercih edilen bu küpeler kıyafet kombinleri içinde uygundur.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg maxresdefault.jpg‎ (239,2 KB (Kilobyte), 1x kez indirilmiştir)
__________________
Biz kimseye ölmedik, kimse de bize bayılmasın.

Etiketler
küpe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:57.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sponsor Linkler

Sosyal Paylaşım


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
ircDe.Net Tema Yapımcısı ve Sahibi: miZah