Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09 Mart 2021
tekdezdezenfekte tekdezdezenfekte isimli Üye şimdilik offline konumundadır
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 19 Şubat 2021
Mesajlar: 8
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Question Su deposuna fare nasıl girer?

:eeketay Linki--))
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!


Su depoları, günlük hayatta hemen her alanda kullanımı sağlanan ve önemli bir ihtiyaç olan suyun muhafaza edildiği alanlardır.
Sulardan çamur gelmesi, sarımsı renk gibi durumlar su deposunda bakteri oluşumundan kaynaklı yaşanan problemlerdir. Bakteri oluşumu depoların uzun süre temizlenmemesi sonucu meydana gelmektedir.
Bakteri oluşumunun yanı sıra zamanla beton depolarda aşınmalar ve delinmeler meydana gelebilmektedir. Su deposuna fare nasıl girer? sorusunun cevaplarından biri olan bu problem depolarda fare leşleri ile karşılaşılmasına neden olmaktadır.
Su depolarına fare yada diğer haşerelerin girmesi ve depoda ölerek mevcut suyu kirletmesinin sebeplerinden biride, depo kapaklarının olmayışı yada depo havalandırma kapaklarının tam konumlandırılamamış olması sebebiyle haşerelerin girebileceği aralıkların oluşmasıdır.
Fare ve benzeri haşerelerin girdiği maalesef ki görülememekte ve suyun tüketimi yada kullanımı sonucunda çok ciddi sağlık problemlerine yol açılabilmektedir.
SU DEPOSUNA FARE VE BENZERİ HAŞERE GURUPLARININ GİRMESİNİ NASIL ÖNLERİZ?
1:Su deposu havalandırma kapakları mutlaka her depoda bulunmalıdır,
2:Kapak aralıklarının olmamasına dikkat edilmelidir,
3:Su deposu kapağına yakın boru ve tesisat hattı çekilmemelidir,
4:Su deposu havalandırma kapaklarının arkasına mutlaka sineklik veya benzeri tül sistemleri konumlandırılmalıdır,
5:Su deposunun üst kısımlarında oluşabilecek göçük ve yarıklar düzenli kontrol edilmelidir,
6:Su deposu temizliği standart ve periyodik olarak 6 ayda bir yaptırılmalıdır.
Tekdez; su deposu temizlik ve dezenfeksiyon işlemini tüm yetki ve kaliteli belgeleri eksiksiz olarak, alanında uzman ekipler ile sağlamaktadır. Kaliteli ve güvenilir hizmet için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.
Firmamız tarafından temizlik hizmeti sonrası Ulv sanitasyon sağlanmaktadır. ULV sanitasyonun amacı gözle görülmeyen patojen, mantar, mikroorganizma üremesini engellemek ve sağlımızı risk altında bırakabilecek bu bakteri ve mikropların ortadan kaldırılmasıdır.
Standart su deposu temizliği hizmeti %100 depo içi ve hava dezenfeksiyonu sağlayamaz. Sadece ULV ozon sisleme metodu ile hem müdahale edilemeyen alanlar, hem de depo içerisinde havada bulunan patojen ve bakteriler yok edilmektedir.
Fare giren bir deponun temizlik sonrası ULV sanitasyonu ile meydana gelmiş bakteri ve projenler yok edilerek sağlıklı teslimat garantilenmektedir.
Su deposuna fare ve haşere girmese bile taşıma hattından gelen kirlilik ve deponun zamanla kendiliğinden ürettiği bakteri, mikroplardan korunmak için düzenli olarak su deposu temizliği yaptırılmalıdır.

Youtube içerik video linki--))
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg su-deposu-temizlik.jpg‎ (62,6 KB (Kilobyte), 0x kez indirilmiştir)