Konu: Asosyal Dayi
Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 05 Aralık 2020
ixoksman ixoksman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 05 Aralık 2020
Mesajlar: 2
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Asosyal Dayi

Asosyal Dayı'yla Gündemin İçinde Kal
İnternette faaliyette bulunan çoğu haber ve blog sitesi aslında size seçilen içerikleri sunuyorlar. Yani bir içerik havuzu var ve bu havuzdan hangisi yayınlanmak isteniyorsa onlar yayına alınıyor. Doğal olarak haberlere tam anlamıyla ulaşma şansınız kalmıyor. Bu noktada doğru tercih yapmak son derece önemli. Siz de Asosyal Dayı’yı tercih edin ve gündemin içinde kalın. Haberleri anında doğru kaynaklar üzerinden paylaşan, gündemden öne çıkan bilgileri ulaştıran bu platform, aynı zamanda
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
de yazıyor. Teknolojinin dünyadaki nabzını tutuyor ve oluşan gelişmeleri an be an ziyaretçilerine aktarıyor. Tarafsız habercilik ve objektif bakış açısıyla yazılan haberlere artık mobilden de erişebilirsiniz.
Gündemden Öne Çıkan Başlıklar
Gündem isminden de anlaşılacağı üzere günlük yaşanan, o gün öne çıkan, haber niteliği taşıyan haberlerin oluşturduğu bir köşedir. İşte bu noktada doğru gündem haberleri sunulmalıdır. Yalan yanlış yapılan haberlerden ziyade kaynağı doğrulanan, kanıtlanan haberler hem okuyucunun ilgisini çekecek hem de yasal sorumluluklar doğurmayacaktır. Ayrıca insanların saklanan gündemdeki haberleri alabilmesi için Asosyal Dayı geniş bir ağ ile çalışıyor. Özellikle Türkiye’nin dört bir yanından aldığı haberlerle ziyaretçileri için sır perdesini kaldırıyor. Türkiye’nin ve dünyanın Covid-19 tablosunu paylaşırken aşıya dair tüm merak edilenleri de açıklıyor. En azından bir kere göz atmanız buradaki içeriğin ne derece cesurca ve kaliteli şekilde yapıldığını göreceksiniz.
Flaş Gelişmeler Artık Cebinizde
Haber alma özgürlüğünüzü kısıtlamayın. Seçilen ve ne duyurmak istiyorlarsa sizlere onu haber yapan siteleri bırakın. Objektif bir şekilde günün içinde ne yaşanıyorsa hepsini dolu dolu veren bu asosyal platformunu tercih edin. Burada sadece gündem ya da teknoloji haberi paylaşılmıyor. Aynı zamanda yelpaze oldukça geniş. Günün içinden hayata dair son dakika gelişmelerine anında ulaşabileceksiniz. Hem de flaş gelişmeler artık cebinizde olacak. Nasıl mı? Önce mobil cihazlarınızdan bu siteyi ziyaret edecek ve daha sonra sitede çıkan bildirim almak ister misiniz sorusuna evet cevabınız vereceksiniz. Ardından her yeni haberde size bildirim gelecek ve bu sayede doğru haber alma fırsatını yakalayacaksınız.