Tekil Mesaj gösterimi
  #2  
Alt 19 Ekim 2020
ThomasTop ThomasTop isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Şehir
Üyelik tarihi: 12 Ekim 2020
Mesajlar: 1
Aldığı Beğeni: 1
Verdiği Beğeni: 0
Standart Blogger Nedir Ne Ä°ÅŸe Yarar

Aslında Pageranks algoritmasına karşın olarak, TrustRank pagerank gibi link sayımıza bakmaz, yani site idaresini yani açılan konuları onu şunu bunu göz önünde bulundurur.
TrustRank arama sonuçlarında spamlarla mücadele etmektedir.Özelikle pagerankın spamla mücadele içine girdiği manasına gelir.
Spam sayfaları arama motorları sıralamasında hak ettiği yüksek bir sıraya girmek için çeşitli yöntemler kullanırlar.Profesyonel olan kişiler spamları tanımlayabilirken, elle bu şekilde çok sayıda sayfayı değerlenmek çok pahalı olabilir.Bunun yerine sayfaları saygın sayfadanlar yapmak, yarı otomatik yöntemler kullandırır.
İlk önce işini bilen uzman bir kişi tarafından değerlendirelicek bir seri kaynak yani bir tür sayfa seçin.El ile saygın kaynak adresleri tanımlayın, diğer iyi görünen sayfaları keşfetmek için webin link yapısını kullanın, sonuçlara göre böylece iyi bir temele sahip 200den az bir web bölümleri spamlara karşı sağlam bir şekilde koruyabiliriz.Bugün tam büyük arama motorları, benzer TrustRank kullanıyorlar.
Google, resmi bir sureli sistem kullanmasına karşın, birçok profesyonel arama motoru, google ve diğer büyük arama motorlarının aynı sistemi kullanarak arama sonuçlarını geliştirmek maksadıyla benzer şeyleri başvurduğundan emindir.
By olabildiğince çok bağlantı elde etmenin yeterli olduğı anlamına gelmektedir.Web siteniz sağlam ve güvebilir sitelerden link alması gerekiyor ki ... böylece arama motorları size güvensin.


Google TrustRankdan size bir örnek şöyle vereyim .co.cc ücretsiz domain veren firma spam domain verdiği için google trustrank tarafından googleden silindi.

variant2