Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 26 Eylül 2020
Poyraz Poyraz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator
 
Şehir Sivas
Üyelik tarihi: 12 Mart 2019
Mesajlar: 244
Aldığı Beğeni: 27
Verdiği Beğeni: 78
Arrow Makyajın Püf Noktalari



Kim daha hızlı makyaj yapmak istemez ki?

Seni sabahları 10 dakika daha fazla uyutacak makyaj yapma teknikleri ile karşındayız! Artık işe, okula geç kalmadan; profesyonel görünen makyajınla herkesi etkileyebileceksin. Makyaj yapmak aslında karışık bir işlem gibi görünse de pü noktalarını öğrendikten sonra çok keyif almaya başlayacak, aynada kendini hep makyajlı görmek isteyeceksin. Makyaj yapımını öğrenmek için şimdi doğru yerdesin! Aşağıdaki adımları takip ederek hem kusursuz hem de oldukça hızlı makyaj yapma tekniklerini öğrenmeye var mısın?

Klasikten uzaklaşma


Klasikten uzaklaşma
Sabahları acelen olduğunda daha önce denemediğin yeni bir makyaj stili denemek yerine her zaman yaptığın ve sana çok yakışan 'o' makyajdan uzaklaşmamalısın. Uzmanlara göre hızlıca yaptığımız klasik makyaj her zaman harika görünüyor. Renkli nemlendirici, maskara, allık ve lip balm senin de kurtarıcı makyajının kahramanları olabilir.

Editörün önerisi: No make up trendine yani doğal makyaj modasına uyum sağladığında aslında makyaj yapmanın ne kadar pratik olduğunu göreceksin.

BB ve CC kremi dene

BB ve CC kremi dene
BB ve CC kremler hayatımıza girdiğinden beri daha canlı ve enerjik görünüyoruz. Uygulama kolaylığı sağlayan bu ürünleri ister makyaj fırçası veya süngeri yardımıyla, istersen de parmaklarınla uygulayabilirsin. Çizgilere dolmayan yapıları sayesinde gün boyu cildini çok fresh gösterecekler, bizden söylemesi!

Güzel makyaj yapmak için illa ki çok fazla makyaj malzemesine ihtiyacın yok! Makyaj yapmanın püf noktalarını öğrendikten sonra doğru makyaj yapabilirsin. BB kremini cilt rengine uygun seçmek, BB kreminin parlamaması için matlaştırıcı pudra ile sabitlemek kusursuz görünmenin püf noktalarından sadece birkaçı! Tabii önce en iyi BB kremlerle tanışmalısın.

Bronzer kullan


Bronzer kullan
Kontür yapmak için uzun bir vaktin yoksa bronzerınden yardım alabilirsin. Kontür yapacağın her yere bronzerını sürerek kısa sürede sıcak bir ten makyajı elde edebilirsin. Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için yapacağın bu makyaj hem sana zaman kazandıracak hem de kusursuz görünmene yardımcı olacaktır.

Yazın fotoğraflarda daha güzel çıkmamızın tek sebebi daha bronz olmamız! Yaz güzelliğini kış mevsimine de taşımak için favori bronzerını makyaj çantandan çıkarmamanı öneriyoruz. Hızlı makyaj yapmak için Lancôme Bronze & Glow Bronzer ve Aydınlatıcı Paleti'ndeki bronzerı elmacık kemiklerinin altına uygula, aydınlatıcı kısmını da yüzünün yüksek yerlerine sür. Böylece hem aydınlık hem de bronz görüneceksin tıpkı yazın en çok 'like' alan fotoğraflarında olduğu gibi!

Çok işlevli göz kalemi al

Bazı göz kalemleri sadece saniyeler içinde buğulu göz makyajı yapmana imkan sağlıyor. Yumuşak uçlu, arkası süngerli göz kalemleri sayesinde göz makyajı yapma teknikleri senin için çok kolay bir hale gelecektir. Farklı renklerde alacağın bu göz kalemlerini ister eyeliner, ister göz kalemi, istersen de buğulu göz makyajı yapmak için kullanabilirsin.

Editörün önerisi: Yves Saint Laurent Couture Kajal Pencil Göz Kalemi yumuşacık uygulaması ile tam da aradığın pratik göz kalemi! Bu göz kalemiyle istersen çekici kedi gözü makyajı veya genç buğulu gözler yaratabilirsin. Farklı göz makyajlarını seviyorsan renkli farlarının üzerine grafik eyeliner yaratabilirsin.
__________________
www.ircde.net
iRc Platformu