Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 22 Haziran 2021
sektorelbakis sektorelbakis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
User
 
Şehir
Üyelik tarihi: 22 Haziran 2021
Mesajlar: 8
Aldığı Beğeni: 0
Verdiği Beğeni: 0
Standart Şömine Fiyatları

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!
montaj yapılacak alanın büyüklüğüne ve seçtiğiniz modele bağlı olarak farklılık gösterir. Evinizin dekorasyonuna uygun olacak şekilde birçok model arasından seçim yapabilirsiniz. Şömineler çok eski zamanlardan günümüze gelen ısınma araçlarıdır fakat artık dekorasyon amacıyla da kullanılırlar.

Eski zamanlarda daha geleneksel yaşam alanlarında ısınma sebebiyle kullanılan şömineler günümüzde şehir içindeki apartman dairelerinde de kendisine yer bulmuştur.

Modern tasarımlar ve ısı veriminin yüksek olması bu durumun sebeplerinden birkaçıdır. Kendi tarzınıza uygun olarak seçebileceğiniz şömine modelleri şunlardır:
  • Klasik şömineler
  • Plazma şömineler
  • U şömineler
  • L şömineler
  • Köşe ve orta şömineler

Montaj yapılacak alanın uygunluğu test edilerek eviniz için harika bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

Şömine Dekorasyon

Şömineler mekanlar için en şık dekorasyon parçaları olabilirler. Evinizin tarzına uygun bir şömine modeli yaşam alanınıza şıklık ve güzellik katar. Şömine fiyatları kullanmak istediğiniz aksesuarlara göre de değişebilir.

Şömine için en olmazsa olmaz aksesuarlar siperliklerdir. İsteğe göre metal siperlik ya da cam siperlik tercih edilebilir. Şöminenin görüntüsünü bozmadıkları için genellikle cam siperlikler tercih edilir.

Şöminenin montajını yaptığınız alana farklı ve şık biblo, vazo dekorları koyabilirsiniz. Farklı bir dekor istiyorsanız şöminenin olduğu yerin arka duvarını zıt renge boyayabilir ve karşıtlık yaratabilirsiniz.

Şöminenin etrafını led ışıklarla aydınlatabilirsiniz. Bu şekilde aksesuar kullanımı evinizi daha yaşanabilir hale getirir ve huzurlu bir ortam oluşur.

Şömine Giydirme

Şömine hazneleri yüksek derecede ısıya dayanıklı olacak şekilde metalden üretilirler. Şöminenin dış cephesi ise sizin tarzınıza göre seçtiğiniz malzemeden giydirilir. Örneğin klasik şöminelerde genellikle taş giydirme kullanılır.

Evinize ya da iş yerinize doğal ve otantik bir hava vermek istiyorsanız ahşap giydirme tercih edebilirsiniz. Montaj sırasında kullanılan tüm malzemeler kaliteli ve dayanıklıdırlar.

Şömine kurulacağı zaman dikkat etmeniz gereken husus doğru malzeme kullanımıdır. Özellikle baca sisteminin kurulması profesyonelce yapılmalıdır. Herhangi bir yanlış ölçü ya da yanlış malzeme kullanımı geri dönülmez hatalara neden olabilir.

Şömine fiyatları her bütçeye uygun seçenekler ile evinize farklı bir hava katar ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Daha fazla detay için ->
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Olmak için tıkla!